music faves rn

0
 
 
 
 

kanske regnar det i april eller snöar det i prag

0
Hej på er allesammans! Mitt liv rullar på som vanligt. Förra veckan var en jävla helvetesvecka på jobbet, jobbade i princip fulltid varje dag och ovanpå de hade vi säljrekord. Sjuka mängder på våran lilla butik, så det har varit oerhört stressigt. Stressade ner på lördagen med världens bästa vänner, en vattenpipa, gofika och solsken ute på korpa. Så himla mysig dag, verkligen helt sjukt. 
 
Idag har jag bara jobbat och sovit, typ. Imorgon är jag ledig så man får se vad som händer. Tror jag bara ska vara hemma och ladda batterierna typ. Sen jobbar jag onsdag, fredag, och helg. Kul. Men på torsdag ska jag, Frida och Louise iväg på lite äventyr. Så det ska bli kul. Resten av veckan är ganska oplanerad, man tar ju varje dag som den kommer liksom.
 
 
För övrigt har Tjuvjakt släppt en sån jävla sjuk låt som ni borde lyssna på. 
 
 
Okej det var allt för mig, hej!
 
 
 

Valborg

0

Hej på eeer. Det var ett tag sen. Hoppas allt är bra med er. Med mig är allt toppen! Har haft en superfin Valborg tillsammans med underbara vänner, och är på topphumör! Sitter just nu på jobbet och har lunch och försöker döda lite tid. Slutar om 2 timmar och då ska jag hem och fortsätta kolla på Black Mirror. Den serien är så jävla sjuk, har redan plöjt igenom dom 2 första säsongerna.Skriver mest här för att kunna dumpa lite bilder, så kanske ska komma till saken: